Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهیختگان: پلتفرم تلوبیون در روزهای گذشته پرمخاطب‌ترین برنامه‌های ماه رمضان امسال خودش در آرشیو اینترنتی را اعلام کرد. آماری که در سال‌های اخیر و با فعال شدن این پلتفرم اهمیت خاصی پیدا کرده است. نکته جالب این آمار، تفاوت معنادار برخی از بخش‌هایش با آمار اعلام‌شده از طرف تلویزیون است. به‌عنوان مثال درحالی که طبق نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما سریال «نجلا۲» از شبکه3 سیما با 26/8درصد مخاطب و 77/1درصد رضایت مخاطبان، در صدر سریال‌های پربیننده تلویزیون در ماه رمضان قرار گرفته و پس از آن سریال‌های «خوشنام» از شبکه یک سیما با ۲۶درصد مخاطب و 76/4درصد رضایت مخاطبان و «از سرنوشت چهار» از شبکه دو سیما با 20/8درصد مخاطب و 82/9درصد رضایت مخاطب قرار دارند، اما براساس آمار تلوبیون، فصل چهارم سریال «از سرنوشت» شبکه دو سیما موفق شد بیشترین سهم تماشای آنلاین را میان برنامه‌های این پلتفرم ازآن خود کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبق این آمار، ۲۸قسمت نخست فصل چهارم سریال از سرنوشت با 923،028،12 بازدید (تا روز عید فطر) در رتبه نخست قرار گرفت. هر قسمت از این سریال که از شبکه دو سیما پخش شد، به‌طور میانگین ۳۸۷هزار مرتبه بازدید داشت. همچنین قسمت اول سریال از سرنوشت که در نخستین روز ماه رمضان از شبکه دو سیما پخش شد، با ۷۵۰هزار بازدید، رکورددار تماشای یک قسمت از یک سریال در این ایام شد. برنامه «زندگی پس از زندگی» اما وجه مشترک تلوبیون و تلویزیون است. این برنامه برای دومین سال متوالی رکورددار پربازدیدترین برنامه غیرنمایشی تلوبیون در این ایام شد. قسمت‌های اصلی این برنامه 5,292,816مرتبه و کلیپ‌های برگزیده‌ آن 3,460,366مرتبه تماشا شدند. مجموع بازدید این برنامه به  8,753,182 مرتبه تماشا رسید، آمار قابل‌توجهی که بخش عمده‌ای از آن به‌دلیل شناخته شدن و البته حاشیه‌های رسانه‌ای این برنامه بوده است. طبق آمار مرکز تحقیقات نظرسنجی صداوسیما، «زندگی پس از زندگی» با ۱۴درصد بیننده و 89/7درصد رضایت زیاد در صدر برنامه‌های پرمخاطب افطار سیمای رسانه ملی قرار گرفت.
فارغ از اختلافات و اشتراکات آمارهای ارائه‌شده توسط تلوبیون و تلویزیون، اما مقایسه آمار تلوبیون در سال جاری با سال گذشته هم حاوی نکات جالبی است. برخی از برنامه‌ها با کاهش معنادار مخاطب مواجه بوده‌اند و برخی شبکه‌ها نیز دچار فرازونشیب جذب مخاطب شدند. در انتهای گزارش جداول مربوط به بینندگان سریال‌ها و برنامه‌های رمضانی امسال و سال گذشته تلوبیون را آورده‌ایم تا مدیران مربوطه و همچنین مخاطبان، خودشان مقایسه کنند و تحلیل‌های خود را ارائه دهند.

بیننده‌های سریال‌ها کمتر شدند
اگر سال گذشته سریال عجیب و پرحاشیه «احضار» از شبکه یک توانست 18میلیون بازدیدکننده در تلوبیون داشته باشد اما در سال جاری، همان‌طور که پیش‌تر اشاره شد فصل چهارم «از سرنوشت» شبکه دو با حدود 12میلیون مخاطب، خودش را به‌عنوان پرمخاطب‌ترین سریال مطرح کرد. رتبه‌های بعدی، تفاوت معناداری را در میزان تماشاگران سریال‌ها نشان می‌دهد. اگر سال گذشته مجموع فصل چهارم «بچه‌مهندس» از شبکه دو، حدود 11میلیون بازدیدکننده داشته اما امسال فصل دوم «نجلا» شبکه3 درمجموع حدود 7میلیون تماشاگر داشته است. هر قسمت از این سریال به‌طور میانگین ۲۵۰هزار مرتبه بازدید داشته است. رتبه سوم سریال‌های پرمخاطب سال گذشته تلوبیون متعلق به «یاور» شبکه3 با حدودا 10میلیون بیننده بوده و همین رتبه را امسال «خوشنام» شبکه یک با مجموع حدودا 5میلیون مخاطب به دست آورده است. ۲۴قسمت از این سریال از شبکه یک سیما پخش شد و هر قسمت آن به‌طور میانگین ۲۰۲هزار بازدید داشت. پخش این سریال ۳۲قسمتی همچنان ادامه دارد. سال گذشته شبکه‌های افق و پنج سریال‌های خاص ماه رمضان نداشتند اما در رمضان امسال، سریال شبکه پنج سیما، «مسافران شهر» بود که هر شب روی آنتن رفت و بعد از ۲۴قسمت به حدود یک‌میلیون و 500هزار بازدید رسید. هر قسمت از این سریال ۵۷هزار مرتبه بازدید در بازپخش آنلاین داشت. سریال جلال هم در ۱۵قسمت از شبکه افق پخش شد و به ۲۵.۳۵۳بازدید رسید.

کاهش مخاطبان «ماه من» و «زندگی پس از زندگی»
اگر کاهش مخاطبان برنامه «ماه من» نسبت به سال گذشته را که ویژه‌برنامه سحرگاهی شبکه3 بود عده‌ای پیش‌بینی می‌کردند اما کاهش تماشاگران «زندگی پس از زندگی» در قیاس با سال گذشته جای تعجب دارد. هرچند میان برنامه‌های تلویزیونی ویژه‌ ماه مبارک رمضان در سال۱۴۰۱، برنامه «زندگی پس از زندگی» برای دومین سال متوالی رکورددار پربازدیدترین برنامه غیرنمایشی تلوبیون در این ایام شد و قسمت‌های اصلی این برنامه حدود 6میلیون مرتبه تماشا شدند و مجموع بازدید این برنامه به حدود 9میلیون مرتبه رسید اما کافی است بدانید این عدد در سال گذشته حدود 11میلیون بازدیدکننده بوده و تقریبا دومیلیون نفر از بینندگان این برنامه کاسته شده است. نکته آماری جالب درخصوص این برنامه این است که قسمت پخش‌شده «زندگی پس از زندگی» در دوم اردیبهشت با ۹۸۰.۴۱۵مرتبه تماشا، پربازدیدترین ویدئوی آرشیو برنامه‌های تلویزیون در تلوبیون (از ابتدای سال۱۴۰۱) شده است.
«ماه من» با اجرای نجم‌الدین شریعتی که پیش از آغاز ماه رمضان و با خداحافظی یکباره حامد کاشانی به‌عنوان میهمان، بار دیگر در رسانه‌ها مطرح شد سال گذشته نزدیک به 340هزار بازدیدکننده داشت و این عدد امسال به حدود 300هزار بازدید کلی رسید. کاهش مخاطبان این دو برنامه که جزء پرطرفدارترین برنامه‌های رمضانی سال گذشته بودند هم قابل‌تامل و بررسی است. اینکه چرا برنامه‌های پربیننده سال قبل، از آمار خودشان عقب می‌افتند و افت می‌کنند را باید تحلیل کرد و مدیران مسئول هم طبیعتا باید بیایند و پاسخگوی این ارقام کاسته‌شده باشند.

«دعوت»؛ محبوب‌ترین ویژه‌برنامه افطار تلویزیون در تلوبیون
از میان برنامه‌های ویژه افطار نیز برنامه «دعوت» که از شبکه یک سیما پخش شد با ۳۴۷.۱۵۷مرتبه تماشا در قسمت‌های اصلی در رتبه نخست قرار گرفت. کلیپ‌های برگزیده این برنامه ۱.۴۶۰، ۱۹۲ بازدید کسب کرد و درمجموع به آمار یک‌میلیون و 807هزار مرتبه تماشا رسید و جزء معدود برنامه‌هایی است که نسبت به سال گذشته افت فاحشی نداشته و در حدود 70هزار بیننده کمتر داشته است. «مثل ماه» ویژه‌برنامه افطار شبکه3 سیما با ۸۳.۸۲۸بازدید قسمت‌های اصلی و ۳۸۶.۰۴۹بازدید کلیپ‌های برگزیده در رتبه دوم و «هیوا» ویژه‌برنامه افطار شبکه پنج با ۲۸.۴۹۴بازدید قسمت‌های اصلی و ۱۰۸.۲۲۱بازدید کلیپ‌های برگزیده در رتبه سوم قرار گرفت. «آدم‌های خوب شهر» ویژه‌برنامه افطار شبکه دو نیز به آمار ۱۳.۳۰۶مرتبه تماشا برای قسمت‌های اصلی و ۱۲۶.۷۵۴مرتبه تماشا برای کلیپ‌های برگزیده رسید و چهارم شد.

مورد عجیب شبکه پویا
«در پناه عشق» شبکه دو سیما با ۳۲.۴۶۱بازدید قسمت‌های اصلی و ۱۱۵.۸۲۱بازدید کلیپ‌های برگزیده و «ماه ماه» ویژه‌برنامه شبکه سلامت سیما با ۱۵.۳۶۹بازدید قسمت‌های اصلی و ۱۹۳.۹۵۹بازدید کلیپ‌های برگزیده از دیگر برنامه‌های پرمخاطب تلوبیون در این ایام بودند. نکته عجیب اینکه میان برنامه‌های ویژه سحرگاهی ماه مبارک رمضان، قرار گرفتن «ماه طلایی» شبکه پویا با ۱۳۴.۵۸۶مرتبه تماشا برای قسمت‌های اصلی در رتبه نخست است. البته همین برنامه سال گذشته 325مرتبه تماشا داشته و این افت مخاطب هم قابل‌توجه است. به‌جز آن، دیده شدن یک برنامه سحرگاهی از شبکه پویا هم فرصتی است که باید به آن توجه شود. دلایل کاهش میزان تماشاگران این شبکه و این برنامه نسبت به سال قبل می‌تواند عوامل مختلفی داشته باشد اما مهم‌ترینش شاید به گرانی و کندی اینترنت و همچنین کاهش کیفیت برنامه‌ها برگردد. «ماه من» ویژه‌برنامه سحرگاهی شبکه3 سیما با ۵۲.۵۵۸بازدید قسمت‌های اصلی و ۲۴۳.۶۷۹بازدید کلیپ‌های برگزیده در رتبه دوم و «ماه خدا» ویژه‌برنامه سحرگاهی شبکه یک سیما با ۲۶.۶۷۳بازدید قسمت‌های اصلی و ۱۶۶.۸۱۶بازدید کلیپ‌های برگزیده در رتبه سوم قرار گرفتند. «وقت سحر» ویژه‌برنامه سحرگاهی شبکه افق نیز با آمار ۱۹.۱۲۱مرتبه تماشا برای قسمت‌های اصلی و ۱۰۱.۰۰۲مرتبه تماشا برای کلیپ‌های برگزیده در رتبه چهارم قرار گرفت.

تلوبیون و شب‌های قدر
یکی از رکوردهای تلوبیون در ایام ماه رمضان، حضور همزمان کاربران در شب‌های قدر به‌منظور تماشای ویژه‌برنامه‌های شبکه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی از اماکن مذهبی و هیئات بود. در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان بیش از ۷۰هزار کاربر همزمان، در شب بیست‌ویکم ماه رمضان ۸۳هزار کاربر همزمان و شب بیست‌وسوم ماه مبارک رمضان و سومین شب قدر ۸۷هزار کاربر همزمان ویژه‌‌برنامه‌های شبکه‌های سراسری رادیویی و تلویزیونی را به‌صورت آنلاین تماشا کردند.

کاهش بینندگان تلوبیون درحالی که تبلیغات و امکانات این پلتفرم نسبت به سال قبل بیشتر شده می‌تواند زنگ‌خطر را برایش به‌صدا درآورد و احتمالا خودشان هم دلایل این کاهش مخاطب را بررسی می‌کنند. عدم ارائه میزان مخاطبان سریال «جناب‌عالی» نکته منفی دیگری است که ای کاش مدیران تلوبیون به آن پاسخ دهند و بگویند تعداد مخاطبان این سریال رایگان چندنفر بوده است؛ سریالی که به‌نسبت سریالی مانند «راز بقا» که بینندگانش برای دیدن آن باید مبلغی را پرداخت می‌کردند از نظر فنی پایین‌تر بود و میزان تماشاگرانش هم احتمالا به‌مراتب کمتر بوده است.

منبع: الف

کلیدواژه: ویژه برنامه سحرگاهی شبکه ویژه برنامه افطار زندگی پس از زندگی قسمت از این سریال میان برنامه ماه مبارک رمضان قسمت های اصلی شبکه دو سیما شبکه یک سیما مرتبه تماشا سیما پخش شد نسبت به سال کاهش مخاطب شبکه یک شبکه دو سال گذشته ماه رمضان قرار گرفت فصل چهارم سریال ها سال قبل شبکه ها ماه من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۲۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام ویژه‌برنامه‌های مرتبط با «نمایشگاه بین‌المللی کتاب» در تلویزیون

به گزارش  گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، تولید و پخش ویژه‌برنامه‌های اختصاصی از مصلی تهران، تهیه گزارش‌های تخصصی برای انواع مخاطبان در سنین مختلف، از جمله تدارک ویژه شبکه هاست که با همت و پشتیبانی مرکز تولید و فنی سیما در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب به روی آنتن خواهد رفت.

مرکز تولید و فنی به عنوان بازوی اجرایی معاونت سیما در پوشش مهمترین رویداد‌های رسانه ای، این بار نیز با هدف ارتقای سطح کیفی و کمی پوشش تصویری این رویداد مهم فرهنگی کشور از ۱۹ اردیبهشت ماه از محل برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره) با استفاده از تجهیزات به روز فنی و نیرو‌های تخصصی تولیدی همچون گذشته با همه توان پای کار آمده است؛ در ادامه به شرح برنامه‌های شبکه‌های سیما در این خصوص پرداخته شده است.

در سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که از چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه تا شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود؛ برنامه زنده «کتاب یک» هر روز در ساعت‌های ۱۳:۲۰، ۱۶:۱۵ و ۱۸:۳۰ از شبکه یک پخش خواهد شد.

برنامه «صبحانه ایرانی» شبکه دو نیز همزمان  با ایام برگزاری نمایشگاه کتاب هر روز از ساعت ۷:۰۰ روی آنتن می‌رود.



در ایام برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب، برنامه صبحگاهی «سلام صبح بخیر» با دعوت از مهمانان و ناشران و همچنین معرفی کتاب‌های ارزنده از شبکه سه سیما پخش می‌شود. این برنامه هر روز حوالی ساعت ۹ صبح به صورت زنده پخش می‌شود.

شبکه چهار سیما با برنامه‌ای ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با مخاطبان خود همراه است. این برنامه با عنوان «کتاب ۴»، با ۴ بخش ۱۵ تا ۳۰ دقیقه‌ای در ساعات برگزاری نمایشگاه به صورت زنده از مصلی تهران و یک ویژه برنامه یک ساعته از ساعت ۲۲:۳۰ به روی آنتن می‌رود.

در ویژه برنامه شبانه که اجرای آن را محمد سرشار بر عهده دارد، نقد و تحلیل وضعیت کتاب در ایران انجام می‌شود. در آیتم‌های ۱۵ تا ۳۰ دقیقه‌ای که در ساعت‌های ۱۰، ۱۲:۱۵، ۱۴:۳۰ و ۱۷ به طور زنده از محل نمایشگاه پخش می‌شود با مولفان، مترجمان، دست اندرکاران حوزه کتاب و نشر، نوقلم‌ها و مدیران ستادی نمایشگاه صحبت می‌شود.

شبکه نسیم با برنامه «دیدی نو» به مناسبت سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با مخاطبان خود همراه است.

این برنامه به تهیه کنندگی مهران میر صالحی، کارگردانی کیان کحال زاده با اجرای ایوب آقاخانی در ۵۲ قسمت از شبکه نسیم پخش خواهد شد.

برنامه «مثبت آموزش» شبکه آموزش سیما در سه بخش در ساعت‌های ۱۰:۴۵ تا ۱۱:۰۰، ۱۶:۴۵ تا ۱۷ و۱۷:۴۰ تا ۱۷:۵۰ به موضوع نمایشگاه کتاب می‌پردازد و به صورت زنده با نمایشگاه، ارتباط مستقیم برقرار می‌کند.

برنامه «دکتر سلام» شبکه آموزش ضمن ارتباط زنده با نمایشگاه بین المللی کتاب، هر روز یک کتاب تخصصی و عمومی با موضوع سلامت محور معرفی می‌کند.

همچنین برنامه «دوربین هفت» در دو بخش در ساعت‌های ۱۲ و ۲۰:۴۰ گزارش‌هایی از رویداد‌ها و وقایع نمایشگاه کتاب را از شبکه آموزش پخش می‌کند.

شبکه قرآن و معارف سیما نیز رویداد‌های نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را در قالب ویژه برنامه و میان برنامه‌های مختلف به صورت زنده پوشش می‌دهد.

ویژه برنامه‌ای به تهیه کنندگی مهدی شکوهی با حضور مستمر استیج و دوربین شبکه قرآن و معارف سیما در محل برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب و گفتگو با صاحبان نشر، مولفان و بازدیدکنندگان آماده پخش برای دوستداران کتاب است.

همچنین تهیه و تولید و پخش روزانه آیتم‌های متنوع ادبی از غرفه‌های مختلف و حال و هوای فرهنگی نمایشگاه از دیگر تدارک شبکه قرآن و معارف سیما است.

شبکه نمایش به مناسبت برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، فیلم‌هایی را با این مضامین در جدول پخش خود قرار داده است که هر شب ساعت ۲۱ پخش خواهد شد.

فیلم‌های سینمایی «جولی و جولیا»، «کتاب فروشی»، «چارلز دیکنز»، «خانم پاتر»، «نابغه»، «کافه امید»، «انجمن ادبی کیک پوست سیب زمینی» و «عجیب‌تر از داستان» از جمعه ۲۱ اردیبهشت تا جمعه ۲۸ روی آنتن شبکه نمایش می‌رود.

برنامه «تهران ۲۰» شبکه تهران؛ همزمان با سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب در گفتگو با مسئولان و دست‌اندرکاران حوزه کتاب به صورت ویژه‌ای به این رویداد فرهنگی می‌پردازد. این برنامه به تهیه‌کنندگی مجتبی احمدی از شنبه تا چهارشنبه هر شب ساعت ۲۰ تماشایی می‌شود.

گروه خانواده نیز با تدارک برنامه «به خانه برمی‌گردیم» و بهره‌مندی از حضور مهمانان مختلف در بخش‌های متنوعِ ارتباط با نمایشگاه کتاب، معرفی کتاب و ... به صورت ویژه‌ای به این رویداد فرهنگی خواهد پرداخت.

برنامه «سلام تهران» هر روز صبح از ساعت ۰۶:۳۰ تا ۰۸:۰۰ با دعوت از مهمان‌های ویژه حوزه کتاب و نشر، به موضوع نمایشگاه کتاب در شبکه تهران می‌پردازد.

همچنین ارتباط زنده با نمایشگاه کتاب از روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت هر روز حوالی ساعت ۱۰ در شبکه تهران برقرار می‌شود و به مدت ۱۵ دقیقه اتفاقات و حواشی این نمایشگاه را پوشش تصویری خواهد داد. همچنین گفتگو با مسئولین حوزه نشر و نمایشگاه بخش دیگری از این برنامه خواهد بود.

برنامه‌های گزارشی «در شهر» و «در استان» نیز همزمان با برپایی نمایشگاه کتاب گزارش‌های ویژه‌ای را روانه آنتن می‌کنند.

شبکه افق نیز رویداد‌های نمایشگاه بین المللی کتاب را به صورت زنده از محل برگزاری نمایشگاه پوشش می‌دهد. این برنامه از ساعت ۱۸:۳۰ به مدت نیم ساعت پخش می‌شود.

برنامه «مثبت سلامت» به صورت زنده رویداد‌های فرهنگی نمایشگاه بین المللی کتاب را از شبکه سلامت پخش می‌کند. همچنین برنامه‌های «پنجره باز» و «حال خوب» نیز به صورت زنده از نمایشگاه روی آنتن می‌روند.

شبکه کودک با برنامه «کتاب شیرین» مخاطبان خود را با حال و هوای نمایشگاه کتاب همراه می‌کند.

شبکه امید نیز با برنامه زنده «نورا» به انعکاس رویداد‌های نمایشگاه بین المللی کتاب می‌پردازد. این برنامه هر روز ساعت ۱۹ تا ۲۰ از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران روی آنتن می‌رود.

این برنامه شامل بخش‌های من و کتاب، کتاب جان و معرفی کتاب‌هایی راجع به زندگی شهدا و ... می‌باشد.

مستند‌های «جای پای او» یک‌شنبه ۲۳ اردیبهشت، ساعت ۲۰:۰۰، «شاهنامه فردوسی» دوشنبه ۲۴ اردیبهشت، ساعت ۱۹:۳۰ و «کاش غوره‌ها انگور بشه» سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت، ساعت ۲۲:۳۰ روی آنتن شبکه مستند می‌روند.

میان برنامه «برگ زرین» ویژه کتاب و کتابخوانی، از شبکه جام جم پخش می‌شود. همچنین ارتباط مستقیم با نمایشگاه کتاب تهران و مصاحبه با بازدیدکنندگان و ارائه گزارش از وقایع و رخداد‌های نمایشگاه در فواصل برنامه‌ها با محوریت میهمانان کشور‌های فارسی زبان در نمایشگاه و سایر کشور‌های خارجی میهمان و مصاحبه با صاحب نظران زبان پارسی مشارکت کننده در نمایشگاه و میهمانان فارسی زبان به منظور گرامی داشت و پاسداشت زبان پارسی روی آنتن شبکه جام جم می‌رود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش آذری جهرمی درباره اعلام کاهش آمار طلاق در کشور
  • ویژه برنامه‌های تلویزیون در دهه کرامت
  • برنامه‌های تلویزیون در «دهه کرامت»
  • کنایه آذری جهرمی به خبرگزاری دولت در مورد کاهش آمار طلاق در کشور: آمارِ دروغ ، دروغِ آماری
  • کاهش آمار طلاق بعد از سه دهه
  • تلویزیون بی‌خیال گربه‌های عیاری شد؟ بازگشت «۸۷ متر»
  • روایت بازیگر زن سینما از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می کند
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • پخش «رخنه» سریال جدید تلویزیون از امشب
  • اعلام ویژه‌برنامه‌های مرتبط با «نمایشگاه بین‌المللی کتاب» در تلویزیون